Home

De Stichting Senioren Platform is een platform dat de belangen van alle ouderen in Hoogeveen bewaakt en contacten onderhoudt met organisaties die op het gebied van ouderen actief zijn, zoals woningcorporaties, welzijnswerk en de gemeente.
De Stichting Senioren Platform geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het College van Burgemeester en Wethouders over het ouderenbeleid. Belangrijke onderwerpen zijn wonen, zorg, welzijn, de WMO, minimabeleid en mobiliteit, vanuit het perspectief van de ouderen.

Algemene Verordening Gegevensbescherming. (AVG).

Zie de Privacy verklaring omtrent verwerking van persoonsgegevens van de Stichting Senioren Platform Hier!

 

Voorkom straatroof! ANBO geeft tips.

De afgelopen tijd zijn helaas verschillende oudere mensen o.a. in de provincie Utrecht slachtoffer geworden van brutale straatroof. ANBO geeft tips hoe u kunt voorkomen dat het u overkomt. lees meer »

KBO-PCOB: pensioencontract biedt perspectief, maar alleen steun bij betere afspraken over tussenperi

KBO-PCOB ziet perspectief, maar kan de uitwerking van het pensioenakkoord alleen steunen als er een oplossing komt voor de overgangsperiode en de overstap. Dat schrijven we vandaag in een brief aan minister Koolmees. lees meer »

Pneumokokkenprik voor ouderen.

In het najaar van 2020 krijgt iedereen die geboren is tussen 1941 en 1947 een uitnodiging van de huisarts voor een gratis pneumokokkenprik. Met deze prik worden mensen gevaccineerd tegen de 23 meest voorkomende typen pneumokokken. lees meer »