Vervoer De BIJ

Ga mee met De Bij!

 Deze nieuwe Hoogeveense bus rijdt in de stad op drie lijnen. De bus rijdt op vaste routes en stopt bij alle veelgevraagde locaties, zoals   ziekenhuis, ouderencentra, winkelcentra, gezondheidscentra en natuurlijk het station. Dus voor bijvoorbeeld doktersbezoek, een kop koffie in de stad of rondsnuffelen in de bibliotheek is deze bus ideaal.

 

En natuurlijk kan iedereen mee. De bus biedt veel service. U stopt voor de deur van uw bestemming en de chauffeur kan helpen bij het in- en uitstappen. Als u tussen de haltes langs de route uw hand opsteekt, kunt u ook mee.

Goed toegankelijk

De Bij is een ruime, comfortabele en goed toegankelijke bus voor acht personen. Door de brede deur en de lage vloer kunt u gemakkelijk in- en uitstappen. En hebt u daarbij hulp nodig dan helpt de chauffeur u graag.

Dienstregeling

U kunt elke dag gebruik maken van De Bij. Op maandag tot en met vrijdag rijdt De Bij tussen 7.00 en 20.00 uur, in het weekend tussen 10.00 en 19.00 uur.

Vervoersbewijzen

U kunt bij de chauffeur een kaartje kopen. Een kaartje kost 1 euro en is twee uur geldig. Het is fijn als u met gepast geld betaalt. Kinderen tot en met vier jaar kunnen gratis meereizen. U kunt in De Bij niet betalen met de OV-chipkaart.

Reismaatje

Wilt u graag wat extra begeleiding bij het reizen met De Bij? Er zijn vrijwilligers die optreden als ‘reismaatje’. Wilt u hier meer over weten of wilt u een reismaatje aanvragen, bel dan 088-3394780 .

Reizigerspanel

We willen graag weten hoe u De Bij ervaart en wat nog beter kan. Regelmatig komt een reizigerspanel bij elkaar om advies te geven. Als het nodig is, komen er verbeteringen. Bel 088-3394780 als u meer wilt weten of mee wilt praten.

Meer informatie

De Bij is een samenwerking van de gemeente Hoogeveen en Dorenbos b.v.. U vindt de dienstregeling, een routekaart en verdere informatie op www.debijhoogeveen.nl.

De Bij is ook op facebook en twitter te vinden. Hebt u vragen, suggesties of klachten? Neem dan contact op met Connexxion: 088-3394780.

Mailen kan ook naar debij@connexxion.nl.